Markkinointidiili

Supersiivoukset tehdään aina hienotunteisesti ja luottamuksella. Meiltä on kuitenkin tiedusteltu, että mitä se supersiivous sitten on, onko se semmoista imurointia ja pölyjenpyyhkimistä vai saako se koti olla vähän enemmänkin rempsallaan? No, päätimme että tarjoamme silloin tällöin asiakkaille mahdollisuutta supersiivoukseen sellaisella diilillä, että me saamme julkaista kuvia someen, tietenkin niin ettei asukas ole tunnistettavissa, ja asiakas saa puhtaan kodin lisäksi alennusta palvelun hinnasta.

Markkinointidiilien siivoukset antavat meille keinon näyttää teille esimerkkejä siitä, mitä kaikkea me supersiivouksissa teemme. Sillä ei oikeastaan ole kovinkaan kuvaavaa sanoa että teemme kaiken, vaikka se totta onkin. Me tosiaan teemme kaiken mitä tilatun paketin sallimissa aikarajoissa voimme tehdä, ja jos jotain jää tekemättä, tarjoamme asiakkaalle mahdollisuutta ostaa lisätunteja hieman huokeammin.

Ennen tehotiimin supersiivousta

Kaaos voi vallata kodin kuin kodin. Supersiivous on vastaus kun ei enää itse oikein edes tiedä mistä aloittaisi. Tämän markkinointidiilin koti oli rivitalokaksio, ja super 6/5 ei ihan riittänyt sen kokonaisvaltaiseen siivoukseen, koska tehtävää oli niin paljon. Periaatteessa super 6/5 riittää suurempaankin kotiin, mutta tottakai pitää huomioida se, miten paljon tehtävää kodissa on. Muutama lisätunti meni seuraavan päivän puolelle tässä esimerkkikodissa. Asiakkaalle suosituksena super 5/5 muutaman viikon kuluttua, kun järjestys ja tavarat alkavat löytää paikkojaan tiimin jäljiltä. Sen jälkeen kodin järjestyksen ylläpitoon voisi riittää myös perinteisempi kotisiivouspalvelu joltain toiselta yritykseltä.

Jälkeen.

Me supersiivoojat ollaan nähty kaikki. Tiedämme, että arki voi vaan viedä mukanaan. Me haluamme auttaa, kun omat taidot, voimat, aika tai ihan vaan yksinkertaisesti mielenkiinto, ei vaan enää riitä kodin ja arkihommien pyörittämiseen. Kun tehotiimi on hoitanut nurkat järjestykseen, on paljon helpompaa ylläpitää niitä. Ja kun kaaos taas alkaa hiipiä elämään, miedät voi aina kutsua takaisin.

olohuoneen oli vallannut korona-ajan palautuspullot

Supersiivoojat eivät vain siivoa. Me autamme. Me pyrimme aina siihen, että kotia on siivouksen jälkeen helpompaa pyörittää. Pyrimme tekemään palvelumme tarpeettomaksi, mikä tavallaan kai on huonoa bisneksille, mutta me haluamme tehdä työtä missä näemme työn jäljen, mistä on oikeasti apua asiakkaalle, ja mikä on meille mielekästä ja kannattavaa. Me myös teemme tätä ns. osapäiväisesti, muiden töiden ja opintojen ohessa, joten meillä ei ole mitään tarvetta pakkomyydä asiakkaalle siivouksia. Jos yksi super 6/5 riittää, niin sehän on aivan hitsin mahtava homma!

Asiakkaan luvalla pientä uudelleen järjestelyä, ja paljon avarampi tila.

Koko idea kuitenkin on se, että koti on ihmisen turvapaikka. Me olemme vieraita ihmisiä, jotka asiakas päästää kotiinsa. Ymmärrämme, että siivouspalvelu on paljon muutakin kuin fyysistä siivousta. Se on hienotunteinen luottamustehtävä. Kohtelemme aina asiakkaiden koteja arvostaen ja pyrimme näkemään asiakkaan tarpeet ja toiveet kodin suhteen. Siksi juttelemme mielellämme etukäteen siivouksista asiakkaan kanssa, jotta saamme käsityksen hänen toiveistaan. Oli koti sitten suuri omakotitalo tai pieni yksiö, jokainen koti ansaitsee olla puhdas <3

Kuvien esimerkkikodissa tehotiimi mm. tiskasi, vei 70 euron edestä pulloja (raha tietenkin tilitettiin asiakkaalle), vei 4 jätesäkillistä pahvia pahvinkeräykseen, kaksi pussillista muovia muovinkeräykseen, sekajätettä roskiin. Asiakkaan pöydällä lojuneet paperit siirrettiin siististi pinoon työpöydän reunalle jotta saatiin työpöytä, näppäimistö, näytöt sekä tietokone puhdistettua pölystä. Kirjahyllyjä siistittiin, siirrettiin kaksi hyllyä eri paikkaan jotta saatiin lisää tilaa pieneen olohuoneeseen, pestiin liesi, imuroitiin, pyyhittiin pölyt, vaihdettiin verhot. Järjestettiin astioita kaappiin paremmin jotta saatiin tilaa puhtaille astioille. Vaihdettiin uusi lamppu kattovalaisimeen. Pestiin keittiökaappien ovet, kaksi keittiönkaappia myös sisältä, välitila ja seiniä. Myös keittiön vetolaatikoista kaksi pestiin kokonaisuudessaan, jotta niihin saatiin puhtaat aterimiet. Jos aikaa olisi ollut käytettävissä vielä vaikka super 5/5 verran, olisi tiimi vielä pessyt ikkunat, räjäyttänyt kylpyhuoneen kalkkisaostumat, pessyt myös muualta asunnosta seinät ja lattiat perusteellisesti, pessyt pyykit, haravoinut rivitaloasunnon pihan ja pessyt kuistin, sekä siirtänyt lieden ja jääkaapin paikaltaan imuroidakseen ja pestäkseen niiden takaa. Nyt kuitenkin asiakkaan kanssa päädyttiin saattamaan koti supersiistin sijaan hyvään, perussiistiin tilaan.

Tehotiimi tähtää aina supersiistiin, sellaiseen ettei asiakkaalle jää itselleen mitään siivottavaa. Riippuu asunnon koosta sekä sen kunnosta, ja valitusta super paketista, riittääkö tehotiimin aika. Aina kuitenkin jätämme asiakkaalle tiedon siitä mitä on tehty, ja mitä olisimme vielä voineet tehdä, niin että asiakas voi itse päättää haluaako tilata uuden ajan lopuille hommille, vai hoidella niitä itse.

Vastaamme mielellämme Helenan kanssa kysymyksiinne. Kysymykset supersiivouksista, tilaukset sekä maksuasiat: asiakaspalvelu@hys-siivous.fi tai 040 3655135/Helena. Some, markkinointidiilit sekä muut yhteistyökuviot: supersiivous@hys-siivous.fi / Annina

1 throught on "Markkinointidiili"

  1. Moikka. Paljonkohan kustantaisi supersiivous.. eteinen kaappeineen(henkari, kenkiä täys), keittiö, olohuone ja WC/sauna nää varmaan pahimmat paikat, joita en oo saanut vuosiin järjestykseen vaikka olen kuinka yrittänyt… Asunto on tupakeittiöllinen kolmio Multisillassa. Täällä on jäätävä epäjärjestys 😭
    Koiranikaan ei tykkää mun raivaus yrityksistä, kun sotken vaan lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *