Mikä ihmeen supersiivous?

Kun tehotiimimme tapasi ensikerran tallilla, ei kumpikaan osannut arvata mihin se vielä johtaisi. Pian kävi ilmi että Helena ja Annina löysivät muutakin kuin tallikaverin, ja yhteistyö laajeni tallilta Helenan yritykseen. Ensin Annina teki jonkun verran siivouksia kevytyrittäjänä laskuttaen, ja sitten koulun kautta tuli tilaisuus lähteä tekemään HYSin somea. Samalla ystävyys syveni, tämä älli ja tälli tiimi huomasi hyvin pian että heillä synkkasi myös siivouksissa. Ei ole ollenkaan sanottua että kaksi alan ammattilaista siivoaa hyvin yhteen. Tapoja on monia, ja erityisesti sellainen siivoojan silmä joka näkee missä on kohteen ongelmakohdat, se puuttuu monelta. Semmoisen parin kanssa työskentely jolta tämä silmä puuttuu, on paitsi hidasta, myös turhauttavaa tehokkaalle ja laatuun tähtäävälle tekijälle. Tehotiimimme kuitenkin huomasi olevansa juuri sitä, supersiivoojien tehotiimi, joka toimii hyvin yhteen.

Perinteiset kotisiivoukset eivät kuitenkaan tuoneet tiimille sellaista tyydytystä joka kantaisi niiden raskaiden aikojen yli, kun työstä saatu tulo ei tunnu riittävän, ja stressi painaa päälle. Vaikka jokainen asiakas oli tärkeä ja osasta oli muodostunut Helenalle jo hyvinkin rakkaita vuosien saatossa, koki Helena että urapolku johtaa toiseen suuntaan. Hoitoalan opinnot olivat alkaneet jo aiemmin, ja kun Anninakin halusi keskittyä liiketalouden opintoihinsa, eikä timanttista työntekijää jakamaan siivoustöitä vain löytynyt, päätyi Helena myymään asiakaskunnan. Päätös oli vaikea ja raskas, mutta oikea.

Mutta olisihan se pitänyt tietää, ettei Helena noin vain pysty hylkäämään yrittäjyyttä. Tehotiimi sivusi useaan otteeseen sitä ongelmaa, että siivouksia olisi kiva tehdä, kun kerran taitoa on, mutta niiden pitäisi olla paitsi kannattavia, myös sellaisia että työnjäljen oikeasti näkee. On toki tärkeää siivota kotia joka on jo siisti, silloin se pysyykin siistinä, mutta tiimi koki silti mielekkäimpinä ne siivoukset, joissa koti oli pikkuisen (tai paljonkin) räjähtänyt käsiin. Silloin todella koki olevansa hyödyksi ja avuksi. Muutaman keskustelun jälkeen sitten välähti. Entä jos erikoistutaan nimenomaan niihin suursiivouksiin? Mitä jos tehdään siivoukset sillä periaatteella, että asiakas ostaa tehotiimin jeesimään kotiinsa, eikä hänen sen jälkeen tarvitse miettiä siivoamista, ainakaan ennenkuin koti taas alkaa kallistua kaaoksen puolelle. Ja silloin voi pyytää tehotiimin taas takaisin. Palvelu pystytään pitämään laadukkaana ja luotettavana koska tiimi tekee aina työt kahdestaan, tuuraajia ei ole, eikä sijaisia, saati muuttuvia työntekijöitä.

Ajatusta alettiin hiomaan ja kehittelemään, ja lopputulos on nyt markkinoilla. Supersiivoukset on uudenlaista kotiapua, siivouspalvelu jossa tehotiimi tekee kaikki ne kotityöt jota asiakas ei vaan halua, ehdi tai pysty tekemään. Asiakas sopii ajan ja päästää tiimin sisään, tiimi hoitaa loput, luottamuksella ja hienotunteisesti. Ja kun sanomme kaiken, tarkoitamme kaiken. Tarvittaessa hoidamme myös lemmikkien häkit, koiran päiväpissatuksen, käymme kaupassa ja teemme ruoankin valmiiksi kaappiin!

Tiimi tekee siivouksia alkuun osapäiväisesti, joten siivouspäiviä on tarjolla vain rajattu määrä. Joulukuu tyhjennetään muista töistä, joten jos haluaa suursiivouksen jouluksi, se kannattaa varata heti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *