HYS tarjoaa kaksi erikokoista pakettia. Molempien perusperiaate on sama, siivous soveltuu suureen tarpeeseen. Jos kodissa kaaos on jo ottanut vallan, lelut valtaa olohuoneen, tiskit keittiön ja pyykit kodinhoitohuoneen lisäksi sohvan, eikä oma aika vaan riitä arjen ottamiseen haltuun, on aika soitella supersiivoojille. Meidän tehotiimi hoitaa kodin kuin kodin kuntoon. Tehotiimi tulee laittamaan nurkat ojennukseen, vaikka kuukausittain, jos sille on tarve. Siivoukset varataan kuitenkin aina erikseen, ei jatkuvia sopimuksia irtisanomisineen, tulemme vain kun on tarvetta. Siivoukset voivat olla myös suursiivouksia vaikkapa ennen juhlia, kuolinpesien siivouksia, muuttosiivouksia tai mitä tahansa suuremman tarpeen siivouksia.

Tehotiimi hoitaa pyykit, tiskit, roskien lajittelun ja pois viennin, siis sen varsinaisen siivoustyön lisäksi. Järjestämme tavarat ja tarvittaessa tarjoamme laatikoita nimitarroineen niiden organisointiin. Kierrätämme jätteet ja käytämme ekologisia pesuaineita. Tehotiimin jäljiltä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rentoutua. Tarvittaessa putsaamme lemmikeiden asumukset ja vaikka pissatamme koirat siivouksen ohessa. Teemme kaiken mitä voitte kuvitella, ja vielä vähän päälle. Myös pihan siistiminen, kuistin lakaisu ja vaikka puutarhanhoito onnistuu, supersiivoojien tehotiimi hoitaa kaiken mitä varatussa ajassa ehtii.

Tehotiimi käyttää asiakkaan imuria sekä tuo mukanaan siivousvälineet, jotka asiakas voi halutessaan lunastaa myös omaan käyttöönsä jatkossa. Mikäli asiakkaalla ei ole imuria, tulee tästä ilmoittaa siivousta varatessa.

Super 6/5

oikeasti suureen tarpeeseen. Ison omakotitalon siivous, tai kun kaaos on räjähtänyt käsiin. Tehotiimi varaa työhön aikaa koko päivän.

Super 5/5

hieman pienemmän kodin siivous, tai tarkanmarkan vartijalle. Jos työtä on paljon mutta asiakas valitsee 5/5 palvelun, saattaa jotain jäädä tekemättä mitä 6/5 ehdittäisiin hoitaa. Tällöin tehotiimi kirjaa tarkasti ylös miten aika on hyödyksi käytetty, ja mitä olisivat vielä halunneet ehtiä tekemään. Listan voi jättää näkyviin seuraavalla kerralla, jolloin tiimi aloittaa niistä töistä mitä viimeksi ei ehditty tekemään. Tehotiimi varaa työhön aikaa puolikkaan päivän.